Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
spoglyadach
Member

Повідомлення

Хтось за цей лот торгується?
https://skylots.org/6592836473/lot/?ok=5&t=0
Бо в мене нульовий рейтинг, нічого там не купував, а в продавця якесь обмеження. Немає змоги зробити ставку. Може хтось зарядить ставку від мого імені, якщо лот не цікавий та є акаунт?
spoglyadach
Member

Повідомлення

Запитав за цю відяху декілька днів тому, відповіді немає досі. Мабуть вже продано, або хороший продавець.
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

spoglyadach
Да многие продавцы очень долго отвечают, а некоторые читают и игнорируют.
acidburn
Member

Повідомлення

Death: 01.05.2023 18:10 так а зачем их столько ? мне 1 единици из топов предостаточно, поиграть в игрулю той епохи, поганять бенчи, возможно видавить все соки и на полку.
Ну, є два різні підходи - щоб працювало хоч іноді, і є просто колекціонування. Я не дуже розумію, навіщо зберігати те, чим не користуєшся, але кожному своє.

Колекціонування іноді переростає в силогоманію, а це вже хвороба за МКХ) Є прості відмінності - колекціонери зазвичай ведуть облік, знають що у них де лежить, продають/віддають а не тільки купують, і взагалі акуратно ставляться до колекції. Так що контролюйте себе :gigi:
spoglyadach
Member

Повідомлення

acidburn: 01.05.2023 18:37 Ну, є два різні підходи - щоб працювало хоч іноді, і є просто колекціонування. Я не дуже розумію, навіщо зберігати те, чим не користуєшся, але кожному своє.
Колекціонування іноді переростає в силогоманію, а це вже хвороба за МКХ) Є прості відмінності - колекціонери зазвичай ведуть облік, знають що у них де лежить, продають/віддають а не тільки купують, і взагалі акуратно ставляться до колекції. Так що контролюйте себе :gigi:
Оце дуже правильні рекомендації, я почав вести документацію десь через 2 роки колекіонування. Досі знаходжу приємні сюрпризи, нещодавно знайшов не розпаковану посилку, правда вона підписана що там, але ж бляха :)
Вести облік колекції, то найкрутіше рішення, якщо ще підписувати що де лежить, то взагалі ідеальна схема до якої я прагну.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Я все ще не понимаю зачем столько карт. Допустим ты купил топ. Допустим ещё один в запас если первый отбросит копыта. Но, по 10 9800XT солить.... :spy:
radical
Member

Повідомлення

Vlad Tepec-Dracula: 01.05.2023 14:18 Каким чудом у не разу не использованной платы, вздулось минимум 6 конденсаторов :rotate:
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/materi ... RzC0h.html
Это как раз не чудо, электролиты вздуваются просто от хранения запросто, я видел дутые запечатанные платы в антистатических кульках, MSI, кстати
Чудо здесь то, что коробка от платы 754 сокета, а сама плата 775 асрок 865GV с фейковым AGP

Системные блоки s370 и корпуса
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kompyu ... Rt1Yk.html
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/korpus ... RJtTT.html
Там, походу, VIA PLE133 чипсет без AGP, бухгалтерию какую-то обнесли
Васильович
Member

Повідомлення

ApostolCV: 01.05.2023 20:00Я все ще не понимаю зачем столько карт
Думаю, банальне "бо може".
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

acidburn
Колекціонування іноді переростає в силогоманію, а це вже хвороба за МКХ) Є прості відмінності - колекціонери зазвичай ведуть облік, знають що у них де лежить, продають/віддають а не тільки купують, і взагалі акуратно ставляться до колекції. Так що контролюйте себе
Золотые слова :up:
offece-trader
Member

Повідомлення

Чето я совсем запутался... Решил ставить вин95, нашел диск на 20 гиг, нашел дисковод и дискету, посмотрел кино в ютубе как делать дискету, захожу в свою вин10, а там шишь.... Чего делать ? Гугль говорит либо как флешку сделать либо говорит просто форматируйте, и ставьте галку. А у меня то галку негде ставить...
raznoe_38.jpg
Бумик
Member

Повідомлення

offece-trader
Нужно в ХРюше нужно хотя бы форматить.А вообще скачайтеMS- DOS 6.22( +Shell),закиньте на флаппик и все ок.Я так 95 устанавливал,все удобно и понятно.
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

Васильович: 01.05.2023 20:28
ApostolCV: 01.05.2023 20:00Я все ще не понимаю зачем столько карт
Думаю, банальне "бо може".
Судя по количеству всего добра, особенно видеокарт, явно в финансах человек не ограничен.
Видел на ютубе видео с коллекционерами консольных игр разных эпох и самих консолей, по сравнению с ними этот коллекционер видеокарт - бомж. У консольных лудоманов в коллекциях собран всякий хлам, по заоблачной стоимости. :gigi:
Zakarul
Member

Повідомлення

кто хочет на полочку 5900 XT?) Разбирай скорее.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... RNL8t.html
Бумик
Member

Повідомлення

Zakarul
Человек честно пишет,что и как с картой.А мог бы и написать типа-не бита,не крашена.Пользовался дедушка какой-нить..или девушка. :rotate:
Zakarul
Member

Повідомлення

Бумик
и выставить за 900 )
Vovk_Z
Member

Повідомлення

Vlad Tepec-Dracula: 01.05.2023 14:18 Каким чудом у не разу не использованной платы, вздулось минимум 6 конденсаторов
В деяких виробників були невдалі серії низькоімпедансних електролітів, які пухнуть самі по сбі, навіть не впаяні нікуди..

Наприклад, я буквально сьогодні викинув один такий, давно куплений, Capxon. Потім вони зрозуміли прокол з електролітом, і виправилися.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Vovk_Z: 01.05.2023 22:48 В деяких виробників були невдалі серії низькоімпедансних електролітів, які пухнуть самі по сбі, навіть не впаяні нікуди..
Наприклад, я буквально сьогодні викинув один такий, давно куплений, Capxon. Потім вони зрозуміли прокол з електролітом, і виправилися.
Робив колись повний рекап цими кондьорами декількох плат, з вимірюванням тим попсовм транзістор-тестером з аліка.
Реально непогані конденсатори, за свої гроші мають норм якість. Навіть робив ними повний рекап звуку X-Fi Elite Pro де стоком встановлені G-Luxon (повне гімно).
Taipen
Member

Повідомлення

spoglyadach: 27.04.2023 21:03
Zakarul: 27.04.2023 12:44 Вдруг кто именно желтую оперативку DDR 1 искал :)
Как раз под soltek зайдет :)
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/operati ... RJLQh.html
Під Soltek ідеально заходять OCZ Gold ;)

Ще були Geil Gold. Вони може навіть більш в кольорову гамму будуть :)

Зображення
Відповісти