Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Zakarul
Member
Vlad Tepec-Dracula
работоспособность неизвестна -> Трупешный труп
работоспособность неизвестна -> Трупешный труп
-
Васильович
Member
Так на фото і в описі різні речіVlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 14:18Каким чудом у не разу не использованной платы, вздулось минимум 6 конденсаторов
Vlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 14:18Системные блоки s370 и корпуса
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/kompyu ... Rt1Yk.html
А продавець - ще той жартівникКомпьютер игровой
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Zakarul
Продавец пишет что когда-то была рабочей, а сейчас не нечем её проверить. Как-то не очень верится в подобные чудеса.
Продавец пишет что когда-то была рабочей, а сейчас не нечем её проверить. Как-то не очень верится в подобные чудеса.
-
Васильович
Member
ВірюVlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 14:43когда-то была рабочей
А тут теж вже не вірюVlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 14:43а сейчас не нечем её проверить
-
Zakarul
Member
да-да, проверить не на чем.
Была рабочей. Потому 1000 грн или сколько там он за нее захочет
Была рабочей. Потому 1000 грн или сколько там он за нее захочет
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Васильович
Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
Zakarul
За всё вместе: блок питания, видеокарта и монитор хочет 1500 гривен.
Почему, а DOOM II, QuakeА продавець - ще той жартівник
Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
Zakarul
За всё вместе: блок питания, видеокарта и монитор хочет 1500 гривен.
-
NecroKitchen
Member
Тут нема нічого такого - це нормаВасильович: ↑ 01.05.2023 11:56 Теж цікаво, що за відеокарта така - AGP і з двома DVI?
- спойлер
Vlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 14:18 Каким чудом у не разу не использованной платы, вздулось минимум 6 конденсаторов
Это норма для капов Nippon chemicon тех годов. У меня видик асус 7600GT весь вспух просто от лежания в коробке, там как раз капы из этой серии были.
-
Sanьka
Member
NecroKitchen
Цікаво як там термопаста під кришкою у Матраса ?
Не скальпували?
Не скальпували?
-
Zakarul
Member
Vlad Tepec-Dracula
Остальное там бесполезный хлам как по мне
Остальное там бесполезный хлам как по мне
-
NecroKitchen
Member
Цю карту що на фото - хотів. Але виявилось, що там кришка не на силіконі як наприклад кришка процесорів, а на субстанції типу епоксидної смоли - лезо не ріже. Тому плюнув на це.Sanьka: ↑ 01.05.2023 14:59 NecroKitchen
Не скальпували?
-
Васильович
Member
Та якось нечасно їх бачив в свій часNecroKitchen: ↑ 01.05.2023 14:56Тут нема нічого такого - це норма
-
spoglyadach
Member
Можуть вспухнути навіть нові кондьори, які довго полежали в рідній коробці, особливо деякі відомі серії.Vlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 14:18 Каким чудом у не разу не использованной платы, вздулось минимум 6 конденсаторов
Але не впевнений що ця плата коштує 400 гривень, маю подібну, там підтримка максимум Pentium D
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
spoglyadach
Цена конечно завышена, не знал что электролитические конденсаторы вздуваются даже не работая.
Отправлено спустя 1 час 37 минут 16 секунд:
Вот это коллекция
Аж в сердце кольнуло от просмотра фотографий.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... utm_term=1
Цена конечно завышена, не знал что электролитические конденсаторы вздуваются даже не работая.
Отправлено спустя 1 час 37 минут 16 секунд:
Вот это коллекция
Аж в сердце кольнуло от просмотра фотографий.
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... utm_term=1
-
Zakarul
Member
Vlad Tepec-Dracula
как-то дойдут руки, сфоткаю свои запасы и выгружу
как-то дойдут руки, сфоткаю свои запасы и выгружу
-
spoglyadach
Member
З свого власного досвіду, після певного рубікону, ти навіть не пам'ятаєш що в тебе по факту є у колекції. Вже не кажучи про реально поюзати, поганяти якусь відяху. Коли її немає ти дуже її хочеш, купуєш і іноді навіть не тестуючи кладеш на поличку. Навіть не на поличку, у коробочку з десятком інших мап і потім на поличку.Vlad Tepec-Dracula: ↑ 01.05.2023 17:28 Аж в сердце кольнуло от просмотра фотографий.
В кого тут 100+ відях, напишіть що я не правду написав
-
Zakarul
Member
spoglyadach
Абсолютно всё так. После 100+ карт я сам уже забываю, что у меня есть. Да и перестал считать. Иногда просматриваю фотки и удивляюсь. ОО, у меня есть такой радик. Недавно, кстати, вспоминал, сколько штук 9800XT на руках и не помню точно.
Абсолютно всё так. После 100+ карт я сам уже забываю, что у меня есть. Да и перестал считать. Иногда просматриваю фотки и удивляюсь. ОО, у меня есть такой радик. Недавно, кстати, вспоминал, сколько штук 9800XT на руках и не помню точно.
-
spoglyadach
Member
О, це я точно знаю, бо в мене їх НУЛЬZakarul: ↑ 01.05.2023 18:04 Абсолютно всё так. После 100+ карт я сам уже забываю, что у меня есть. Да и перестал считать. Иногда просматриваю фотки и удивляюсь. ОО, у меня есть такой радик. Недавно, кстати, вспоминал, сколько штук 9800XT на руках и не помню точно.
Серія 9800 була дуже дорога, та ще й відвальна, мабуть через це і не потрапила до мене.
В мого товариша була, топовий комп з Audigy Platinum і цією відяхою, так цей дурень його викинув. Приходжу якось в гості, запитую що стало з його системою, виявилось вона йому заважала при ремонті. Так зателефонуй товаришу, який любить залізки, запропонуй... нафіг, на смітник
-
Death
Member
так а зачем их столько ? мне 1 единици из топов предостаточно, поиграть в игрулю той епохи, поганять бенчи, возможно видавить все соки и на полку.
-
Zakarul
Member
spoglyadach
Да теперь их не достать считай. Раньше было проще. Товарищу оно мешало
Death
Интересно. Мне нравится, когда много карт из одной линейки. Разные производители. Разные охлаждения. Разнообразие.
А любые серии ti 4400/4600 + 6800 c русалками вообще стараюсь не пропускать.
Да теперь их не достать считай. Раньше было проще. Товарищу оно мешало
Death
Интересно. Мне нравится, когда много карт из одной линейки. Разные производители. Разные охлаждения. Разнообразие.
А любые серии ti 4400/4600 + 6800 c русалками вообще стараюсь не пропускать.
-
spoglyadach
Member
Оцю 6800GS якщо хтось має зайву, я б викупив, можна без русалокZakarul: ↑ 01.05.2023 18:14 6800 c русалками вообще стараюсь не пропускать.
Є повний конфіг мого компа, що я собі збирав, окрім відяхи, щось вони тепер рідко трапляються.