Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Vovk_Z
Member
Починаю переглядати свій хлам.
Таке комусь цікаве: Micro Star MS-6178 ?
Знято з ще робочого компа (відносно нещодавно), поліковано пара електролітів.
Фото не моє, просто для наглядності (бо не бачу, як сюди завантажувати фото)
Таке комусь цікаве: Micro Star MS-6178 ?
Знято з ще робочого компа (відносно нещодавно), поліковано пара електролітів.
Фото не моє, просто для наглядності (бо не бачу, як сюди завантажувати фото)
-
Бумик
Member
Vovk_Z
Сокет 7 нет случайно мамки?
Отправлено спустя 5 минут 5 секунд:
Сокет 7 нет случайно мамки?
Отправлено спустя 5 минут 5 секунд:
Внизу окна сообщения слева есть вкладочка маленькая *вложения*.И чтобы потом спрятать под спойлер,там правее будет надпись *вставить в текст сообщения*Потом вставленный ьтекс выделяете и нажимаете значок сверху *спойлер*.Vovk_Z: ↑ 25.04.2023 19:53 (бо не бачу, як сюди завантажувати фото)
-
Vovk_Z
Member
Дякую! Треба спочатку натиснути "Стандартна відповідь", бо в мене одразу показується "швидка відповідь".Бумик: ↑ 25.04.2023 20:46 Внизу окна сообщения слева есть вкладочка маленькая *вложения*.И чтобы потом спрятать под спойлер,там правее будет надпись *вставить в текст сообщения*Потом вставленный ьтекс выделяете и нажимаете значок сверху *спойлер*.
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Ще не знаю. Буду ритися в кладовках, поступово.
Одна здається є, але вона використовується в (спеціалізованому) робочому ПК
-
Бумик
Member
Это чудо из чудес,что такие платы до сих пор в работе используютVovk_Z: ↑ 25.04.2023 21:46 [Одна здається є, але вона використовується в (спеціалізованому) робочому ПК
Ну если будет вариант ее чем то заменить для работы,купил бы у Вас ее.
Кстати,на обмен мог бы предложить конфиг 775 (у меня их несколько - плата со встроенным видео,проц,память) на Ваши материнку,проц,видео и память. 775 однозначно помощнее будет.Ну и денежек добавил бы немного.
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Кому нужна Радеон 9550?В два раза дешевле,чем скидывали ссылку выше.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/gigabyt ... CJRFG.html
Но радики на чипах и кулер,то уже колхоз однозначно.
-
ApostolCV
Member
Луганська областьБумик,Кому нужна Радеон 9550
-
Бумик
Member
А с чего он взял,что это Палит?Радеонов от Палит,насколько помню,не было от слова совсем.Они клепали жефорсы,что и до сих пор делают.А была фирма Xpert Vision,впоследствии поглощенная Палитом и превратившаяся в Zotak,типа дочерняя фирма или партнер,для расширения рынк сбыта..И у Зотака тоже Радеонов нет,только жирафы.Теория заговора типа.Так вот,у Xpert Vision были Радеоны,в частности помню 1950 и вроде 2600.Возможно,где то ошибаюсь,поправьте.Vlad Tepec-Dracula: ↑ 25.04.2023 19:04 radicalЭто пользователь с форума продает - nummus777 memberlist.php?mode=viewprofile&u=55602Palit Radeon 9550 128 Mb
Подробнее: https://izi.ua/p-50653620-videokarta-pa ... gp-test-ok
Отправлено спустя 47 секунд:
ApostolCV
Ой,я и не обратил внимания,сорь.
Отправлено спустя 17 минут 41 секунду:
Все таки погуглил,біли Палиті Радеоні 9200-9600.Значит,плохо помню.Но впоследствии все равно они перешли чисто на жефорсы,с какой модели не скажу.Но ранние палиты *прославились*большим браком.Была и пословица *Палит-хорошо горит*.Но впоследствии на жефорсах они *отмылись*.Вроде уже с 7*** серии.
-
Zakarul
Member
Бумик
в закромах лежит радик 9800 про 128мб от палита
в закромах лежит радик 9800 про 128мб от палита
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Бумик
Наверное по серийному номеру, поиск в гугле выдал ему что это версия от Палит.
Наверное по серийному номеру, поиск в гугле выдал ему что это версия от Палит.
-
offece-trader
Member
Creative Sound Blaster Audigy SE (SB0570) это еще попадает в "ретро" или это таки уже новая эра ? Гривен за 150 есть желающие забрать ?
-
Бумик
Member
Ну как бы многие PСI устройства можно юзать и в более - менее современных конфигах,рано им ретро быть.Хотя зависит от конкретного экземпляра.Есть такие,что максимум вин 98 или ХР(у меня Азтеч 168 звуковуха,проверял на ХР,думал нерабочая,но на Вин 98 работает).А ТВ-тюнер на чипе филипс саа 7133 он только ХР максимум,но поставил провод- перемычку в нужном месте и заработал на вин 7.А сейчас в компе на Вин 10 стоит для дверного видеоглазка и прекрасно работает.offece-trader: ↑ 25.04.2023 23:34 "ретро" или это таки уже новая эра ?
Хотя как знать-у каждого свое понимание ретро.Вон на ОЛХ уже 775 и АМ2\АМ2+ ретро обзывают.А конфигов типа ретро 370,462,478 завались ну и это нулей к цене добавляет...
-
Zakarul
Member
кажется кто-то хотел mx от асуса.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/agp-vid ... Rf7Mf.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/agp-vid ... Rf7Mf.html
-
ApostolCV
Member
Правильний Кулер, з правильним кріпленням. І в стані New Stock Old
- спойлер
-
Бумик
Member
ApostolCV
Точно.А много таких было на сокет А,что только скоба-выемка и нужно вставлять отвертку и натягивать рычаг,переживая,чтоб отвертка не выскочила и не пробороздила материнку.Еще этот гр****ый выступ на гнезде проца -чуть промажешь,насадив основание кулера на этот выступ и на дешманской мамке процу хана от перегрева.На нормальной хоть по перегреву вырубится.
Точно.А много таких было на сокет А,что только скоба-выемка и нужно вставлять отвертку и натягивать рычаг,переживая,чтоб отвертка не выскочила и не пробороздила материнку.Еще этот гр****ый выступ на гнезде проца -чуть промажешь,насадив основание кулера на этот выступ и на дешманской мамке процу хана от перегрева.На нормальной хоть по перегреву вырубится.
-
Васильович
Member
То була жесть - що ставити, що знімати такі кулери.Бумик: ↑ 26.04.2023 10:23А много таких было на сокет А,что только скоба-выемка
Яскравий приклад економії "на сірниках".
Я завжди ще й відеокарту знімав, щоб такий кулер для чистки зняти хоча б з мінімумом зручностей
-
spoglyadach
Member
Цей виробник відкрив мені двері у світ тихого ПК, правда модель трохи інша була. Придурки що збирали мені комп'ютер, встановили циліндр Acorp з двома міліпіздрами на 5к обертів кожна, а материнка не регулювала оберти взагалі. Уявіть собі експіріенс користування цим компом...ApostolCV: ↑ 26.04.2023 10:15 Правильний Кулер, з правильним кріпленням. І в стані New Stock Old
- спойлер
- image9.jpg
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
Нє, ну скотиняка канєшно
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Ви ще врахуйте що з кожним не ідеальним монтажем, був ризик зламати зубці, а також постійно по шматочку відламувати частини тих зубців.Васильович: ↑ 26.04.2023 10:39 То була жесть - що ставити, що знімати такі кулери.
Яскравий приклад економії "на сірниках".
Я завжди ще й відеокарту знімав, щоб такий кулер для чистки зняти хоча б з мінімумом зручностей
Тому я маю плату з отворами, де є кріплення під Залман, якщо потрібно потестити проци на працездатність, юзаю таку плату.
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
Мені нещодавно дістався цікавий кулер під 462 з терморезистором від Arctic Cooling. Так ось прикол в тому, що там потрібне їбєйше зусилля що б його защібнути на сокет. Мабуть треба спробувати обережно погнути кріплення, бо проц якщо почнеш таке ставити може не витримати. Читав десь, що на ці всі АМД, допускаються якісь смішні навантаження, щось там типу 300-500гр
-
Васильович
Member
Особисто я жодного так не зламав.spoglyadach: ↑ 26.04.2023 12:09Ви ще врахуйте що з кожним не ідеальним монтажем, був ризик зламати зубці, а також постійно по шматочку відламувати частини тих зубців.
Але колись принесли на ремонт з такою проблемою - то замінив на кулера, який на три зубці чіпляється (ну, там вже лишилося лише два крайніх, але прокатило ).
-
spoglyadach
Member
Я також, але бачив таке, також якось придбав материнку під 462, де было зламано сокет всередині, при чому кулер стояв бокс який ніхто не знімав (заводська паста).Васильович: ↑ 26.04.2023 12:20 Особисто я жодного так не зламав.
Але колись принесли на ремонт з такою проблемою - то замінив на кулера, який на три зубці чіпляється (ну, там вже лишилося лише два крайніх, але прокатило ).
Бувають різні дива, я вже нічому не дивуюсь. Побачивши як ідіоти зривають алюмінь та металеві планки на метал з 9800 Pro або FX5900, розумієш що деякі люди приречені бути бідними, бо тупі
-
Death
Member
кто урвал вудку за 500грн ?!
-
Zakarul
Member
А шо делать? Надо продолжать запасаться железяками, пока еще что-то можно купить. Цены и так уже космос. А этот радик был куплен за 100грн года 3 или 4 назадspoglyadach: ↑ 26.04.2023 12:09 Нє, ну скотиняка канєшно
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Death
Да мож барыган какой на перепродажу. Там и ZIP был в комплекте
-
spoglyadach
Member
Відкрию секрет, якщо не купувати за цей космос то вони будуть нормальні, заліза подібного ще добряще по шафах валяється. Дійсно, є реально унікальні речі у штучних екземплярахї, але це не Radeon 9800 Pro або 1650 Pro яких були десятки тисяч. А ті що розказують про ібей, нехай там поторгують трохи, а потім показують лоти що лежать місяцями за прайс "бай іт нау" Бо я там багато чого купую вже 15 років і дещо продавав, знаю багато нюансів та тонкощівZakarul: ↑ 26.04.2023 15:52 А шо делать? Надо продолжать запасаться железяками, пока еще что-то можно купить. Цены и так уже космос. А этот радик был куплен за 100грн года 3 или 4 назад