Всміслє? В мене у першому компі була Abit Geforce 2 MX 400 і я її розганяв як міг, навіть вентилятор приколхозивZakarul: ↑ 17.04.2023 23:21 spoglyadach
Попробуйте. Именно этот асус хорош под разгон. Если, конечно, есть какой-то смысл в разгоне 2 MX =))))
Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
spoglyadach
Member
-
Zakarul
Member
Карта была выбором редакции в журнале ДПК. Наверняка многие читали
Отправлено спустя 37 секунд:
spoglyadach
Тем более. Вспомнить былое
Отправлено спустя 37 секунд:
spoglyadach
Тем более. Вспомнить былое
-
spoglyadach
Member
Я читав тільки десь з 2004 або 2005 року, але переглядаючи ці журнали зараз, або навіть у якомусь там 2009 році. Маєш розуміння, що там у більшості працювали просто писаки, відпрацьовували рекламні бюджети і всьо. Хоча звісно, якісь хороші спогади лишились про видання, суто через відсутьність нормальних альтернатив
-
Zakarul
Member
spoglyadach
Так больше и не было ничего по сути то.
Так больше и не было ничего по сути то.
-
spoglyadach
Member
Ну то я і кажу, що приємні спогаді від видання, здебільшого через відсутність альтернативи. Я маю архів всіх видань ДПК, і там іноді така маячня надрукована, хоча я це помітив ще колись давно, коли купував собі та знайомим за їх рекомендаціями. Та й відсутність критики до деяких дуже сумнівних продуктів, дає привід замислитись над об'єктивністю або кваліфікацією.
-
radical
Member
А накидайте, будь ласка, ще якихось варіантів, якщо не важко. Щоб просто було, з чого вибрати.acidburn: ↑ 17.04.2023 22:54Має там всього 65W TDP. Ну або GTX 1030 можна поставити, там взагалі 30W TDP, але звичайно фпс буде не фонтан в обох випадках.
З 1030 вийде приблизно 30-40 фпс в 1080p i 40-50 в 720p.
ГТА4 то кривий неоптимізований порт з консолей, навіть у ГТА5 все буде швидше та плавніше.
З урахуванням БЖ і процесора, і, звісно, не дуже високої ціни.
Просто брат попросив підібрати карту, щоб малому погратися. Зрозуміло, що системник на те не дуже придатний, він куплявся для іншого.
Мене ще трохи бентежить те, що там фірмова начинка і можуть бути проблеми сумісності с залізом.
Десь у мене була HD3670, зрозуміло, що вона заслаба для цього, там у системних вимогах для гри тоді з рекомендованих стояла HD3870. Я думаю, чи є якийсь сенс просто її поставити для перевірки, чи потягне БЖ і як фірмовий ПК її буде з нею працювати?
-
ApostolCV
Member
Це звичайно тема для ретро....
Але відповідаючи на ваше питання пораджу взяти 750ti. Це по суті Максвел. Тож енергоефективно та потужно.
Але відповідаючи на ваше питання пораджу взяти 750ti. Це по суті Максвел. Тож енергоефективно та потужно.
-
Васильович
Member
То треба Worms World Party всімох за одним ПК з 14" монітором, а з самих дешевих "комп'ютерних колонок", щоб рубав drum'n'bassZakarul: ↑ 17.04.2023 23:24Вспомнить былое
Або NFS II на glide в splitscreen
Ото були часи...
-
spoglyadach
Member
той проц її не навантажить, навіть ту що без Ті, який сенсApostolCV: ↑ 18.04.2023 16:01 Це звичайно тема для ретро....
-
acidburn
Member
З чого це, якщо у них різниця у даті виходу лише кілька місяців? Відмінно він її навантажить, особливо з максимум шейдерами і згладжуванням, там чотири ядра і 4100мгц турбо, для не дуже нових ігор те що треба.spoglyadach: ↑ 18.04.2023 16:58той проц її не навантажить, навіть ту що без Ті, який сенсApostolCV: ↑ 18.04.2023 16:01 Це звичайно тема для ретро....
Хоча да, це все звісно вже оффтоп
-
spoglyadach
Member
Я навіть зараз маю і 650 і 650 Ti ті й сам сидів колись давно на 660 Ti деякий час, уявлення про можливості процесора теж маю. Але добре, хай буде такacidburn: ↑ 18.04.2023 20:45 З чого це, якщо у них різниця у даті виходу лише кілька місяців? Відмінно він її навантажить, особливо з максимум шейдерами і згладжуванням, там чотири ядра і 4100мгц турбо, для не дуже нових ігор те що треба.
Хоча да, це все звісно вже оффтоп
А чому офтоп, це вже теж ретро-залізки в якомусь сенсі, це сарказм якщо що
-
offece-trader
Member
Вопрос:
Дуроны керамические 462 сокета со сколами на кристаллах представляют (запустить не смог) для кого-то ценность или сразу сдавать в металл ?
Дуроны керамические 462 сокета со сколами на кристаллах представляют (запустить не смог) для кого-то ценность или сразу сдавать в металл ?
-
ApostolCV
Member
offece-trader, Дуроны керамические 462 сокета со сколами ->металл
-
Death
Member
ApostolCV
а вдруг живые ? у меня куча амд\интель со сколами и абсолюно живые.
а вдруг живые ? у меня куча амд\интель со сколами и абсолюно живые.
-
Васильович
Member
Згадав історію з башоргу про проц зі сколом, на якому працювало все крім якоїсь одної специфічної функції в MS WordDeath: ↑ 19.04.2023 12:52а вдруг живые ? у меня куча амд\интель со сколами и абсолюно живые.
-
Death
Member
Васильович
была история когдато с опытным айпишником, сколол ядро все пашет но говорит медленней ведь там полюбому пару тисяч транзисторов откололось.....
была история когдато с опытным айпишником, сколол ядро все пашет но говорит медленней ведь там полюбому пару тисяч транзисторов откололось.....
-
ApostolCV
Member
Death, можно использовать для теста материнок в неизвестном состоянии)
-
radical
Member
На сокет А нередко были такие приколы, когда горелый проц жег плату, а плата могла поджарить рабочий проц.
-
Death
Member
radical
не знаю 462 дохлых больше всего прошло ни 1 случая чтоб проц убил плату, плата да согласен когда полевик пробит и прилетает на прямую 5-12вольт, ну и большой процент планку наоборот воткнули или даже не ту.
не знаю 462 дохлых больше всего прошло ни 1 случая чтоб проц убил плату, плата да согласен когда полевик пробит и прилетает на прямую 5-12вольт, ну и большой процент планку наоборот воткнули или даже не ту.
-
radical
Member
Death
У меня были оба варианта, при проверке неизвестного торобреда на "проверочной" мамке КМ333 что ли (которую не жалко) что-то тихонько щелкнуло и усе, без дыма и вони, мать включается и показывает нули на посткарте с любым процем.
Второй вариант у меня был, когда КМ133А мать сожгла тортон, который на ней до этого работал, я вставлял керамический дурон для его проверки. мать с дуроном работает, а тортон отъехал. Редкий был проц, 15*133.
У меня были оба варианта, при проверке неизвестного торобреда на "проверочной" мамке КМ333 что ли (которую не жалко) что-то тихонько щелкнуло и усе, без дыма и вони, мать включается и показывает нули на посткарте с любым процем.
Второй вариант у меня был, когда КМ133А мать сожгла тортон, который на ней до этого работал, я вставлял керамический дурон для его проверки. мать с дуроном работает, а тортон отъехал. Редкий был проц, 15*133.