Попытка активации вайбера

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
TAIFUN
Junior

Повідомлення

KimRomik: 24.08.2024 00:28 Кращий варіант це Телеграм.
Тобто російський месенджер, який не шифрує повідомлення по замовчунням, кращий, бо зберігає повідомлення на своїх серверах? :D
Alexsandr
Member

Повідомлення

Телегу тоже стали массово пробовать взломать
Desmond
Member

Повідомлення

В мене навпаки проблема - придбали новий телефон, не можу активувати вайбер на ньому . Вводиш номер телефону - каже буде дзвінок, потрібно ввести останні цифри номеру. Але нема ніякого дзвінка, коли вибираєш "запроси дзвінок" то дзвінок йде, 6-значний код розпізнає автоматично але далі нічого не відбувається, при спробі видалити і ввести цей код самому - каже код невірний. Дозволи всі дані, телеграм схожим способом активувався без проблем. Що йому треба, не доганяю, там ще й 2 спроби на день таких а потім 24години чекати. На старий телефон приходить таке повідомлення якраз як в шапці теми. З-й день вже довбусь, може хтось знає куди копати?
Alexsandr
Member

Повідомлення

Поддержка у вайбера вроде бы адекватная. Напиши им.
BobboB
Junior

Повідомлення

Добрий день!) Зіткнувся із дзвінком, підняв слухавку, встиг тільки сказати «да» і виклик завершився. Через декілька секунд прийшло смс-повідомлення: <#> Your Viber code: 000000
Getting this message by mistake?
https://reports. viber. com/ унікальне посилання, і внизу повідомлення також різні числа і літери. По посиланню не хочу переходити. Скажіть будь ласка що в даному випадку можна зробити, та чи доцільно і безпечно перейти за посиланням.
P.S. Чи є взагалі у Вайбера підтримка? Знайшов тільки розділ Q&A.
Alexsandr
Member

Повідомлення

BobboB: 23.12.2024 07:51 P.S. Чи є взагалі у Вайбера підтримка? Знайшов тільки розділ Q&A.
Люди общались когда номера уводили, успешно возвращали назад, правда уже без истории.
ставь двухфакторную авторизацию, тогда без твоего пинкода не смогут увести. Тоже самое и на телегу если есть.
BobboB
Junior

Повідомлення

Так і зробив, дякую)
Відповісти