Help! Чорний экран Ryzen 7500f перепробував все

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
mademan999
Junior

Повідомлення

princxjvckvl: 16.07.2024 16:08 В мене точно такий комплект, все нормально ось третій місяць. Щойно останній біос поставив
Ну а експо профіль ставили? Чи розганяли пам'ять?
У мене в стоці воно також працювало))
princxjvckvl
Junior

Повідомлення

Та завжди з expo, ви сон використовували з цією платою?
pelia
Member

Повідомлення

princxjvckvl: 16.07.2024 16:08 В мене точно такий комплект, все нормально ось третій місяць. Щойно останній біос поставив
у мене така сама нога і вона не болить :lol:
princxjvckvl
Junior

Повідомлення

Так, проблеми дійсно є з expo й оперативкою. В біосі B2.3G після виходу зі сну не крутиться вентилятор проца, та експо працює нормально ніби (досі на ньому сидів з ним плата й прийшла). В B3.0G проблему з вентилятором виправили та з'явились інші: з мережевою картою, й фрізи з зависанням в системі. В останньому B3.2G ось що треба зробити:
1. Turn off the network card controller while turning on XMP, and save the restart opportunity to block the machine;
2. Optimize the Secure Boot activation option; (activation steps: a. "secure boot mode"- custom/b.enter "expert key management"/c. "factory key provision"-enabled)
Ось такий їбаторій чекає на любителів зекономити купивши китайську мат.плату.
mademan999
Junior

Повідомлення

princxjvckvl: 16.07.2024 20:05 Та завжди з expo, ви сон використовували з цією платою?
Ні, сну не було. Було перше ввімкнення, завантаження вінди потім перезавантажив комп і виставив експо профіль і все

Отправлено спустя 3 минуты 7 секунд:
princxjvckvl: 16.07.2024 20:49 Так, проблеми дійсно є з expo й оперативкою. В біосі B2.3G після виходу зі сну не крутиться вентилятор проца, та експо працює нормально ніби (досі на ньому сидів з ним плата й прийшла). В B3.0G проблему з вентилятором виправили та з'явились інші: з мережевою картою, й фрізи з зависанням в системі. В останньому B3.2G ось що треба зробити:
1. Turn off the network card controller while turning on XMP, and save the restart opportunity to block the machine;
2. Optimize the Secure Boot activation option; (activation steps: a. "secure boot mode"- custom/b.enter "expert key management"/c. "factory key provision"-enabled)
Я думав що це буде щось трохи з лагами але навіть не очікував від цієї плати такого. На Алі люди з нашої країни тільки хороші відгуки позалишали. Тільки я залишив нормальний відгук
Timedemo
Member

Повідомлення

mademan999: 18.07.2024 11:27
princxjvckvl: 16.07.2024 20:05 Та завжди з expo, ви сон використовували з цією платою?
Ні, сну не було. Було перше ввімкнення, завантаження вінди потім перезавантажив комп і виставив експо профіль і все

princxjvckvl: 16.07.2024 20:49 Так, проблеми дійсно є з expo й оперативкою. В біосі B2.3G після виходу зі сну не крутиться вентилятор проца, та експо працює нормально ніби (досі на ньому сидів з ним плата й прийшла). В B3.0G проблему з вентилятором виправили та з'явились інші: з мережевою картою, й фрізи з зависанням в системі. В останньому B3.2G ось що треба зробити:
Я думав що це буде щось трохи з лагами але навіть не очікував від цієї плати такого. На Алі люди з нашої країни тільки хороші відгуки позалишали. Тільки я залишив нормальний відгук
ну попався брак буває. найдіть поломку, замініть і забудьте.
mademan999
Junior

Повідомлення

Timedemo: 18.07.2024 23:36
mademan999: 18.07.2024 11:27

ну попався брак буває. найдіть поломку, замініть і забудьте.
Та я вже це давно зробив. Тільки у мене така фігня вперше. Не знаю що тепер робити з тією платою та процесором
Alonzo
Junior

Повідомлення

Когда решил собирать на ам5 то заказывал проц на алике, память в штатах а мать в польше, с доставкой вышло дешевле в полтора раза чем если бы брал тут. Но материнку нонейм я бы конечно брать не стал, стрёмно. После ам4 на биостаре и абсолютно рандомных бсодов зарёкся :gigi:
Физических следов прогара на подложке с контактами процессора нету?
arti4
Junior

Повідомлення

mademan999: 24.07.2024 14:14 Та я вже це давно зробив. Тільки у мене така фігня вперше. Не знаю що тепер робити з тією платою та процесором
Удалось где-то проверить процессор после этой матери? У меня сгорел видимо также. Проблема во включении Expo/Xmp профиля без предварительного выставления напряжения на SoC и все остальное, но прежде всего SoC.
Мой случай
Відповісти