Комп'ютер не включається після встановлення Kingston NV2 1tb комп'ютер більше не включається допоможіть!!!!

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Stivinson
Junior

Повідомлення

Доброго всім дня вирішив купити собі m2 накопичувач сьогодні встановив комп'ютер він включився стартував віндовс але вибив синій екран я перезапустив пк те саме потім зайшов в біос чи відображається m2 він був я вийшов з біоса і комп'ютер три рази включився і включився і все більше не включається я витягнув цей m2 думав без нього стартане але нічого не змінилося на мат платі горить індикатор CPU і все я витягнув батерейку щоб скинути біос запускав з одною планкою озу відключав hdd і ссд нічого не допомагає :mad:
Я давно дружу з комп'ютерами друзям збирав не раз але таке в мене вперше і не знаю що робити чи це згорів процесор чи що до сьогодні пк працював ідеально .
Мат плата MSI tomahawk max
Процесор Ryzen 5 5600
Озу Hyper X Fury 32gb 3200
Відеокарта Rtx 2060 super
Ссд 120 гб на віндовс
Хдд 1тб
Борщ
Member

Повідомлення

Приблизно схоже було, коли недовставив диск в роз'єм. Або показувало що швидкість PCI-E - x1, або взагалі POST код 00.
RushDsv
Junior

Повідомлення

Похожая проблема у меня,мат плата Msi x570 gaming plus ssd kingnton nv2 256 gb верхний слот 4.0 х4 работает через проц 5700х нижний 3.0 х4 ,работает через раз,стартует винда но скорость диска как у флешки,или вообще не определяется в верхнем слоте,перекидует сразу в биос и пишет not present
прошивка ссд последняя как и биос
решил проблему поставив его в нижний слот,который работает через чипсет
тут проблема в материнках на ам4 или же более чем вероятно что в ssd nv1 -nv2 бюджетный хлам так сказать
Smith2k10
Junior

Повідомлення

Теоретично міг бути несправний ssd. Рекомендую протестувати цей ssd на іншому ПК, наприклад через USB-карман, щоб не спалити ще й інший комп.
Stivinson
Junior

Повідомлення

Борщ: 09.07.2024 19:39 Приблизно схоже було, коли недовставив диск в роз'єм. Або показувало що швидкість PCI-E - x1, або взагалі POST код 00.
Але просто не знаю як запустити комп може витягнути процесор просто вже всі форуми облазив і зарубіжні теж ніде немає такого і зараз не має можливості щоб десь відвезли на ремонт :weep:

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
RushDsv: 09.07.2024 19:51 Похожая проблема у меня,мат плата Msi x570 gaming plus ssd kingnton nv2 256 gb верхний слот 4.0 х4 работает через проц 5700х нижний 3.0 х4 ,работает через раз,стартует винда но скорость диска как у флешки,или вообще не определяется в верхнем слоте,перекидует сразу в биос и пишет not present
тут проблема в материнках на ам4 или же более чем вероятно что в ssd nv1 -nv2 бюджетный хлам так сказать
Та просто хотів NV2 для ігор відгуки нормальні бо HHd це вже дуже повільно
AFU_power
Member

Повідомлення

Stivinson: 09.07.2024 20:28
Борщ: 09.07.2024 19:39 Приблизно схоже було, коли недовставив диск в роз'єм. Або показувало що швидкість PCI-E - x1, або взагалі POST код 00.
Але просто не знаю як запустити комп може витягнути процесор просто вже всі форуми облазив і зарубіжні теж ніде немає такого і зараз не має можливості щоб десь відвезли на ремонт :weep:

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
RushDsv: 09.07.2024 19:51 Похожая проблема у меня,мат плата Msi x570 gaming plus ssd kingnton nv2 256 gb верхний слот 4.0 х4 работает через проц 5700х нижний 3.0 х4 ,работает через раз,стартует винда но скорость диска как у флешки,или вообще не определяется в верхнем слоте,перекидует сразу в биос и пишет not present
Та просто хотів NV2 для ігор відгуки нормальні бо HHd це вже дуже повільно
Треба було брати на 300грн дорожчий WD SN530, бо NV2 зі своїм 300tbw виглядає смішно.
sasha76
Member

Повідомлення

шей биос через програматор.ssd по гарантии сдавай.
Stivinson
Junior

Повідомлення

sasha76: 09.07.2024 20:46 шей биос через програматор.ssd по гарантии сдавай.
Вдалося запустити пк я зняв поцессор встановив назад і запустив він почав грітися потім добавив одну планку озу CPU мат платі перестав світитися і горіло тільки VGA потім підключив відеокарту і все запрацювало :)
Це може якийсь баг материнки не знаю але м2 вже страшно ставити
FANAT7
Member

Повідомлення

Stivinson
Поставь его в нижний слот просто
Stivinson
Junior

Повідомлення

FANAT7: 09.07.2024 23:33 Stivinson
Поставь его в нижний слот просто
В материнській платі тільки один вхід м2
sasha76
Member

Повідомлення

Stivinson: 09.07.2024 22:57
sasha76: 09.07.2024 20:46 шей биос через програматор.ssd по гарантии сдавай.
Вдалося запустити пк я зняв поцессор встановив назад і запустив він почав грітися потім добавив одну планку озу CPU мат платі перестав світитися і горіло тільки VGA потім підключив відеокарту і все запрацювало :)
Це може якийсь баг материнки не знаю але м2 вже страшно ставити
это баг.msi этим всё сказано.биос глюканул.
Melki
Member

Повідомлення

Stivinson: 09.07.2024 22:57м2 вже страшно ставити
проверь его на другом компе или лучше просто сдай по гаранти - пусть они на своем проверяют
Stivinson
Junior

Повідомлення

Вставив м2 ще раз все працює це напевно баг біоса
Борщ
Member

Повідомлення

Stivinson
Ні, це ви його просто нормально вставили. Я вам про це в першому повідомленні писав.
Відповісти