Останні статті і огляди
Новини
Інпут Лаг та електромагнітні наводки на ПК
-
Alexsandr
Member
ШИМ дисплея?
-
slo-mo
Junior
Так. Це відкриття 2024 року для мене, хоча спочатку теж не міг в це повірити доки не переконався власноруч. З 16 років ігрового стажу та як недостаючий пазл склався. А у якому діскорді перебуває спільнота? Можна у приватні повідомленняQendyRose: ↑ 15.05.2024 02:50 Доброго вечора ми з України!![]()
Думаю багато хто чув про "Електричний інпут лаг" , зараз ця тема набирає багато оборотів, однодумці створюють діскорд спільноти щоб найти спільне вирішення даної проблеми , зустрійчаються й люди які живуть з цією проблемою багато років . Здебільшого це відчувають люди які грають у шутери по типу Counter Strike Fortnite і.т.д.
Найпоширеніші симптоми електричної затримки і все це наслідок неправильної роботи комп'ютера. :
1. Розмита картинка
2. Невідповідність оновлення екрану з заявленими виробником (165 Гц відчувається як 75Гц) Картинка відчувається дуже тягучою і розривчастою.
3. Плавуча мишка ( Комп'ютерна мишка відчувається як на льоді і дуже важкою , не доводиться або переводиться курсор чи приціл, нечіткий рух мишки )
4. Писк (Шум) в USB наушниках
5. В Іграх противник замічає вас швидше ніж ви його
Багато людей стверджують ( і я в тому числі ) що вночі в них гра і комп'ютер відчувається краще
До прикладу : Інколи о 5 ранку так званий інпут лаг пропадає - картинка стає плавною 60 фпс відчуваються як 60 фпс ,а не як 30, мишкою на цілі наводитись так легко що відчуваєш себе кіберспортсменом . Триває це 2-3 години і пізніше повертаєтся поступово назад до симптомів описаних вище .
Свідки інпут лагу також стверджують , що якісне і правильне заземлення вирішує проблему. Деякі кажуть що це через Високо Частотні токи ,дехто що це електромагнітні імпульси
Також люди які займаються звукозаписом чи музикою також стверджують що в мікрфоноі появляються посторонні звуки думаю це теж зв'язано з даною темою .
Можливо ви зіштовхувались з даною проблемою і знаєте її вирішення або ж володієте якоюсь інформацією по даній темі - буду радий поспілкуватися і почути вашу думку.
-
OldGoodGames
Junior
Тема з циклу про існування нло або привідів)Думаю багато хто чув про "Електричний інпут лаг" , зараз ця тема набирає багато оборотів, однодумці створюють діскорд спільноти щоб найти спільне вирішення даної проблеми , зустрійчаються й люди які живуть з цією проблемою багато років . Здебільшого це відчувають люди які грають у шутери по типу Counter Strike Fortnite і.т.д.
Людям робити нічого як шукати лаги десь у мережі електроструму,
Це усе суб'єктивні відччуття які не мають під собою жодного наукового доказу або підгрунтя.
Раніше усі грали на 15" моніторах з кульковою мишею по діалап з пінгом 150+ і були щасливі, зараз деякі "свідки великого лага" вигадують хрінь типу затримки 0.00001нс у пристроях і незадоволені усім.
ps про п'яту ранку та шутери, так є відчуття що грається не так як у денні години, але! це суб'єктивне бо мозок у такий час повинен відпочивати і тому є відчуття загальмування звіцси і повільніша реакція. Пособі знаю, бо з таким багато разів стикався. Але шукати щось чому невиходить грати завжди цікаво, і справа тут в тім шо гра вам насправді не дуже цікава і набридла, бо коли гра ціікава ти просто не звертаєш уваги на такі речі. Ще є таке коли робити нічого знов починаєш пошуки "покращення" і якщо знаходиш причину то тимчасово до наступного разу
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
st0k
Member
А ви не замислювались, що картинка виводиться на екран, потім світло від нього умовно іде на око юзера, звідти передається в мозок, мозок обробляє інфу, передає команду на руки юзера, потім мʼязи роблять рух пальцем, потім мишка обробляє клік, після чого на екрані відбувається якась двіжуха - і так по колу. Ось де поле не пахане на тему затримок
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
snapdragon999
Member
надо шапочку с фольги купить чтоб не было наводок