Перезавантажується пк

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ronfayzer
Junior

Повідомлення

Недавно зіткунвся з перезавантаженням пк у певних іграх ну можна сказати в більшості іноді з артефактами іноді без але частіше без до заміни процесора все працювало чудуво але він був слабеньким fx-4350 попробував багато чого обслуговував систему , проводив скан та перевірку здоровя в командній стрічці та інше. також зіткнувся з синім екраном при завантаженні squad при вході в гру вибиває помилку 30004 і через секунд 10 синій екран смерті kernel_security.
Допоможіть Будь Ласка :rotate:
bclogin
Junior

Повідомлення

Ronfayzer
1. А в інших іграх?
2. А під час роботи OCCTP?
Ronfayzer
Junior

Повідомлення

Майже в усіх іграх не працює тільки dice kingdoms нормально робить , навіть при включенні роблоксу пк перезавантажується
Но стрес тести проходить нормально також я урізав процесор до 50% бо боксовий кулер несправлявся.Що таке ОССТР незнаю
nummus777
Junior

Повідомлення

Добрий вечір.
Цілком ймовірно що ваш блок живлення не витягує існуючу конфігурацію. Блок живлення CASECOM 500W далеко не найкращий варіант блоку живлення. Спробуйте з іншим блоком живлення, бажано виробництва FSP.

Раптом що відповідний блок живлення можна підібрати в моїй темі: Блоки живлення для настільних ПК Тест ОК viewtopic.php?f=26&t=255631
Ronfayzer
Junior

Повідомлення

Ну я коли збирав то брав з рекомендацією на відеокарті адже вона їсть 180в а процесор 125в тому недумаю що проблема в ньому тим більш розраховував якраз на тих сайта що у твоїй темі розумію що варіан ненадій але вони майже завжди здихають після гарантії а цьому ще півроку немає
7mindfields
Member

Повідомлення

Ronfayzer: 21.04.2024 22:12 Ну я коли збирав то брав з рекомендацією на відеокарті адже вона їсть 180в а процесор 125в тому недумаю що проблема в ньому тим більш розраховував якраз на тих сайта що у твоїй темі розумію що варіан ненадій але вони майже завжди здихають після гарантії а цьому ще півроку немає
Ненадійний варіант це якраз те, що ти купив. Здавалось би що вже неможливо купити щось гірше за якийсь дешевий аерокул, але 769грн за 500в бп, навіть страшно уявити що там всередині :eek:
Ronfayzer
Junior

Повідомлення

Ну це ураще ніж брати б/у в невідомому стані
Тим паче коли бюджет малий доречі загуглив у мене зовсім нетакий як на розетці хоча дані ті самі і брав я його за 1000 да і на олх подивився його і в звязку до рх570 ставлять так що не все так погано доречі там якраз той що в мене
тим паче я перевіряв на 700ватному бп який стояв у компі з ртх3060 і проблему це не вирішило
Alexsandr
Member

Повідомлення

Можно скинути множник ЦП та скинути частоти відеоркати та перевірити чи буде працювати.
Артефакти це також можливі проблеми пам'ятью. Відео або ОЗП
Відповісти