forey
А Биос пробовал на материнской плате обновлять? Как раз недавно новый вышел... Но скорее проблемы с ОЗУ, наверное.
Останні статті і огляди
Новини
Нестабильная работа ПК
-
Avenger80
Member
-
Alexsandr
Member
Нету синего экрана обычно тогда, когда есть высокий шанс потерять данные на диске (это из наблюдений) т.е. такая перезагрузка это попытка немедленно прекратить любую работу из-за возможности потерять данные. ОЗУ сюда не вписывается обычно, а вот работа через DMA с ОЗУ уже может. По памяти можно просто уменьшить частоту и поднять чуток тайминги до более медленной памяти.forey: ↑ 26.08.2023 09:12 за останніх дня три BSOD немає, а комп просто може зависнути на секунду і перезавантажитися. Потім заходжу в Event Viewer, а воно пише, що дамп файла немає, бо під час генерації виникла помилка.
-
forey
Junior
Avenger80
Я все оновлював, абсолютно всі дрова, але нічого не допомагало
Alexsandr
Короче, я, схоже, розібрався в чому прикол був - скоріше за все я, просто, планки пару міліметрів не дотиснув і поганий контакт був. Я їх витягнув (на всякий випадок ще й місцями поміняв) і ще раз вставив, але на цей раз сильно надавив, щоб точно нормально зайшло в роз'єм. Від останнього BSOD, який був 25 числа, по сьогодні все працює, як потрібно. Сподіваюсь, так далі і буде![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Я все оновлював, абсолютно всі дрова, але нічого не допомагало
Alexsandr
Короче, я, схоже, розібрався в чому прикол був - скоріше за все я, просто, планки пару міліметрів не дотиснув і поганий контакт був. Я їх витягнув (на всякий випадок ще й місцями поміняв) і ще раз вставив, але на цей раз сильно надавив, щоб точно нормально зайшло в роз'єм. Від останнього BSOD, який був 25 числа, по сьогодні все працює, як потрібно. Сподіваюсь, так далі і буде
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
leo925
Member
Відеокарта R9 270X.
Чорний екран при запуску ПК
До BIOS не доходить
Материнка не пищить. Пищить, якщо від'єднати живлення відеокарти.
Шо це може бути? (Чистив, протирав спиртом - не допомогло). Інша в відеокарта (але без дод. живлення) в цій материнці працює.
Чорний екран при запуску ПК
До BIOS не доходить
Материнка не пищить. Пищить, якщо від'єднати живлення відеокарти.
Шо це може бути? (Чистив, протирав спиртом - не допомогло). Інша в відеокарта (але без дод. живлення) в цій материнці працює.
-
Artem_K
Member
leo925
Щоби були осмислені відповіді, бажано би подробиць про систему та БЖ.
.
Щоби були осмислені відповіді, бажано би подробиць про систему та БЖ.
.
-
alexblack2010
Junior
Люди добрї, допоможіть розібратися - оновив я ВК влітку та БЖ, все було норм, але не довго, почалися зависання, а саме чорний екран + кулери ВК на всю міць. Порадили просто перевоткнути карту ще раз, зробив, допомогло (серпень 23рр.) до сьогодення, десь кілька днів тому проблема повторилась і так і продовжуется. Сбробував ФПС вінді заблокувати на 200 як порадили десь тут на форумі, не допомогло. Допоможіть треба робочий комп, а не це ось. OCCT та АЇДА стрес тести проходять, хоч я і не довго їх ганяв 20-40 хв. Зависання рандомні і під не великим навантаженням і навіть як тільки що після нового ребуту. Допомагае тільки жосткий ребут. помилка kernel power 41 (63)
материнка Asus prime x470-pro
ryzen 7 5800x + dark pro 4
Palit 4080
Kingston Fury DDR4-3600 32768MB PC4-28800 (Kit of 2x16384) Renegade Black (KF436C16RB1K2/32)
Be quiet! Pure Power 12 M 850W
з розгону тільки пам'ять в xmp 3600. все інше сток.
материнка Asus prime x470-pro
ryzen 7 5800x + dark pro 4
Palit 4080
Kingston Fury DDR4-3600 32768MB PC4-28800 (Kit of 2x16384) Renegade Black (KF436C16RB1K2/32)
Be quiet! Pure Power 12 M 850W
з розгону тільки пам'ять в xmp 3600. все інше сток.
-
krivonos-kolya
Member
alexblack2010
В первую очередь прогнать осст поэлементно cpu, memory, 3d standard, power. Память вернуть в сток и посмотреть на поведение.
В первую очередь прогнать осст поэлементно cpu, memory, 3d standard, power. Память вернуть в сток и посмотреть на поведение.
-
alexblack2010
Junior
воткнул обратно 1660ти, сбросил по умолчанию настройки биоса, поставил 3600 хмр память... осст пока ганять некогда, оно на старте винды уже началось, погонять не выходит с 4080. Надо работать. Приедет DeepCool PQ1000M 1000W, поставлю посмотрим.krivonos-kolya: ↑ 07.02.2024 21:34 alexblack2010