Проблема з картинкою

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
mxksfxn
Junior

Повідомлення

Привіт, дуже не зрозуміла проблема, є комп відеокарта hd6670, підключаю монітор 1440х900 по vga і пробував навіть по переходніку hdmi vga, я б не сказав шо артефакти, але на екрані мерехтять горизонтальні полоски, робити можна все що завгодно працює класно, але дуже не приємно, постійно здається що зараз комп зламається, підключаю до телевізора по hdmi, все гуд ніяких проблем, (але і монітор той я підключав переходніком в hdmi)

І саме цікаве, як я підключаю до свого основного пк той же монітор, тим же перехідником, все гуд, виходе що - Монітор робочий, відеокарта теж,

і вже все пробував (можливо ні), драйвера відюхи удаляв, ставив самі старі, самі нові, (в безпечному режимі таке саме)

І інеті начебто весь перерив, якщо потрібно додам фото якщо тут можна після публікації додати,

Остання надія на форум, рятуйте

Зібрав перший раз комп, тому можливо навіть шось примітивне напишіть, вдруг забув чи не знав,
Alexsandr
Member

Повідомлення

HDMI это цифра, приемник принимает сигнал 1:1 с источником. VGA - аналог. что там с передатчиком, конвертором и приемником большие вопросы. На любом этапе могут быть проблемы и чем новее железо, тем хуже работа идет через VGA по наблюдениям. Поиграйтесь еще частотой обновления, если есть поддержка кроме 60Гц. Переходник же активный со своим же блоком питания?
Shpoker
Member

Повідомлення

mxksfxn
провод вга с ферритовыми кольцами или нет? бо похоже на наводки на кабель
как вариант попробовать его пищевой фольгой обернуть в пару слоёв, посмотреть что будет, или физически монитор с системником переставить на метр
Востаннє редагувалось 31.01.2024 14:34 користувачем Shpoker, всього редагувалось 1 раз.
Евгений King
Member

Повідомлення

Шнурок VGA це найперше що варто замінити, велика вірогідність що він битий
Відповісти