Останні статті і огляди
Новини
Тріщить ПК
-
Sleepyden
Member
Сьогодні зранку ввімкнув ПК, і почув дивний тріск. Спершу подумав що якийсь провід зачепився за вентилятор, але провівши спеціальну діагностику(послухав вухом звідки приблизно іде тріск). Мені здається що іде з БЖ, досі тріщить. БП купив десь 3 місяці назад. Що це може бути і що робити? БЖ на гарантії.
-
Buldozer.
Member
Да шо ж с этими БЖ-то?) Трещат повально ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Alex+
Member
Sleepyden
запишіть на диктофон приклад тріску, нічого ж не зрозуміло з ваших слів
запишіть на диктофон приклад тріску, нічого ж не зрозуміло з ваших слів
-
Sleepyden
Member
Alex+
Запізно написали) Десь 5 хв назад тріск припинився повністю
Запізно написали) Десь 5 хв назад тріск припинився повністю
-
bes
Member
"провівши спеціальну діагностику - послухав вухом звідки приблизно іде тріск" ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
Sleepyden
Member
Alex+
Якщо буде ще тріск запишу і кину
Якщо буде ще тріск запишу і кину
-
Sleepyden
Member
Alex+
Доброго дня! Уже разів 10 вмикав ПК і ніякого тріску немає, я так зрозумів що це було одноразово.
Доброго дня! Уже разів 10 вмикав ПК і ніякого тріску немає, я так зрозумів що це було одноразово.
-
Crossbow
Member
може то банально Х або Y конденсатор тріщав. Може знову почати в будь який момент - якщо в мережі 220в буде фігня всяка
Таке буває. Особливо коли в мережі "мусор" від "болгарок\сварок і т.д"![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Таке буває. Особливо коли в мережі "мусор" від "болгарок\сварок і т.д"
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Cirax
Member
Sleepyden: ↑ 22.07.2023 12:33 Сьогодні зранку ввімкнув ПК, і почув дивний тріск. Спершу подумав що якийсь провід зачепився за вентилятор, але провівши спеціальну діагностику(послухав вухом звідки приблизно іде тріск). Мені здається що іде з БЖ, досі тріщить. БП купив десь 3 місяці назад. Що це може бути і що робити? БЖ на гарантії.
У меня зимой пару раз трещал бесперебойник. Правда не треск, а очень быстрые щелчки реле, раз наверное до 20 в секунду.
Выключил с розетки, всё прошло. Через минут десять всё заработало.
В сети творился какой то сюр. Дома подмаргивали огнями по району.
-
Rain Man
Member
что же Вам так не везёт то... то одно, то другое, хорошо что попустило.. Вы так и не рассказали помогло ли Вам обновление биос, пропали ли вылеты в играх при xmp 6000
-
Crossbow
Member
да, у меня тоже такое было и не только у меня -- по всей Украине, такое случалось.Cirax: ↑ 23.07.2023 19:22Правда не треск, а очень быстрые щелчки реле, раз наверное до 20 в секунду.
та да...Cirax: ↑ 23.07.2023 19:22В сети творился какой то сюр
походу что этой осенью русня опять будет бомбить "энергетику".
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)