Перестають працювати роз'єми USB

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
sanya555
Member

Повідомлення

Vakhos: 10.03.2023 22:34При вимкненні ПК - продовжують крутитись кулера та світитись клавіатура та мишка до моменту вимкнення з розетки
Попробуйте в винде отключить гибернацию и потом проверить, как отключить думаю сами нагуглите. На моей P8p67ws было такое же поведение с кулерами в семерке. На десятке, и сейчас на 11 винде если не отключена гибернация, то не обестачивается питание на видяхе при отключении компа
Vakhos
Junior

Повідомлення

Звітую по сьогоднішній роботі:
1. Відключив гібернацію в налаштуваннях віндовс (Наче став виключатися нормально)
2. Вийняв всі компоненти за межі корпусу - буду перевіряти сьогодні
3. Взяв мишку на перевірку - теж перевірятиму (в тому числі перевіряти зі старою мишкою з компонентами за межею корпусу)
4. Виявилось, що на моїх навушниках просто перестав працювати мікрофон, тому буду купляти новий. Як одне із вирішених питань на данний момент.

Згодом дам звіт по результатам сьогоднішньої роботи

Відправлено через 4 години 18 хвилин 21 секунду:
По результатам:

Мишка працює і моя, і інша - без ящику ніяких відвалів ЮСБ не було.
Звук теж не вимикався, все працює гуд.
Весь вечір просидів за компом без корпусу - нарешті отримав те, до чого йшов з самого початку.

Дякую всім за час, витрачений для вирішення моєї проблеми, отримав для себе багато цінної інформації та, що важливо особисто для мене, досвіду!
Alex+
Member

Повідомлення

Vakhos
Стара плата значить теж працює?
Vakhos
Junior

Повідомлення

Alex+: 11.03.2023 22:32Стара плата значить теж працює?
Не знаю, вже не зможу перевірити, бо прийдеться знову вінду накатувати, але думаю, що цілком можливо.
KimRomik
Member

Повідомлення

Vakhos: 11.03.2023 22:27Весь вечір просидів за компом без корпусу - нарешті отримав те, до чого йшов з самого початку.
практически на всех материнских платах земля GND общая, к которой привязаны также всякие отверстия креплений и каркасы портов, поэтому решение вынести все за корпус не всегда оптимальное
Vakhos
Junior

Повідомлення

KimRomik: 12.03.2023 14:25решение вынести все за корпус не всегда оптимальное
Зібрав сьогодні все у корпус, не під'эднуючі все підряд з переньої панелі - все працює, рішення стосовно винесення компонентів за межі корпусу - лише тимчасова міра для перевірки
Відповісти