Kernel power і надвисокі температури.

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
DiDo_3EHuK_
Junior

Повідомлення

Доброго дня, я вже тут писав тему, але дам розгорнути інфу.
Ітак рік тому почались рандомні перезавантаження пк без BSOD (kernel power 41 /63)просто чорний екран, часто без коду помилки, коди помилки якщо були то різні, не знав до чого братись, відніс в сц місяць вони тестували не знайшли проблеми, протягом кількох тижнів я замітив, що ноут має сильні температури проца(але це не було причиною перегрузу, тобто він міг вирубитись і в стані спокою) відніс їм знову сказав де приблизно дивитись, через місяць вони сказали, що треба міняти повністю плату з чіпами(як я зрозумів вони не виявили причини і в бумажці не вказали), я звісно відмовився. Але температури прийшли в норму Причину з перегрузами я знайшов(як мені здається) в біосі було вимкнено встроєнну відеокарту, я переставив вінду, після ввімкнув ще й встроєнну відеокарту і 2 тижні жодних проблем не було, ігри без перегрузів все працювало, не працював пошук після невдалих спроб в якомусь моменті почались перегрузи, рідко але були. Вирішив оновити вінду щоб виправило всі недостатки, ітак тепер почався грітись проц(судячи по датчику) і не коректно запускатись вентилятор(тобто при 70-80градусах він ледве крутить, а починає коли 90-100 працювати на максималках) дуже не коректно це все, почались перегрузи, але цього разву з кодами помилок, система, драйвери і ще кілька. Перестановки різних драйверів ефекту не дає. Я не знаю що тільки не пробував, але не знаю напрям куди лізти, щось з цією системою не так, можливо хтось підскаже що і як… lenovo legion5, ryzen 7 4800h, gtx1660ti :weep: :weep: :weep:
seraphic
Member

Повідомлення

Возврат средств или замену товара делай раз уж СЦ не может отремонтировать по гарантии :up:
Відповісти