Перезавантаження пк під час навантаження на відеокарту

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
krav4enko_gg
Junior

Повідомлення

Доброго, зібрав ПК на 2011 v3. Проц 2666v3 на матері машиніст, турбобуст поки що не анлочив, відюха 3060ті, бп gigabyte p650b(новий). Деталі замовляв на аліку, тому тому тестував все поступово. Тобто спочатку зі старим охладом і жд запустив Франкенштейна, комп уходив в ребут під час запуску фурмарка. Бублик навіть не з'являвся на моніторі :laugh: , що там про бублик, відос в 4к з ютуба також перезапускав систему. Потім прийшов ссд, і щоб його встановити треба було вийняти карту. Поставив ссд, накатив нову вінду, дрова самі підтягнулись, і все запрацювало. Я забув про це, думав що то діло або в старому вінчестері, або в кривих дровах. Але вчора вирішив зібрати пк в новий корпус, і проблема повторилась, але тепер відео в ютубі працює нормально, а бублик навіть секунду крутиться. Мб хтось знає як виявити причину? Я поки що бачу 3 причини, які могли накосячить, це поганий контакт в псі слоті, поганий контакт в районі 8 пін на відюхі, ну або десь трішки далі по самій платі, ну або в бп, але якщо проблема в бп, то чому воно працювало норм, поки я не перекинув його в інший корпус. Все що я встиг перевірити до відключення світла, це перекинув інші провода з бп на живлення відюхи, але це не вирішило ситуацію.
taxi911
Member

Повідомлення

krav4enko_gg
А якщо знову дістати плату з корпусу?

Щось мені підказуе, що положення платы та ВК впливає на роботу.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Или брак "замечательной" платы бренда машинист. На проверку другой какой-то видеокарты нет?
KimRomik
Member

Повідомлення

думаю БП уходит в защиту при перегрузке
нужно пробовать другой БП
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

KimRomik
650вт уходит в перегрузку? От чего? Там вроде не 4090
KimRomik
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
там не понятно то ли комп просто вырубается и включается, или перезагружается автоматически
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

KimRomik
В стартовом посте описана как раз перезагрузка .
Гадать и нечего, топовые мат.платы от машиниста показывают себя в лучшем виде.

Отправлено спустя 49 секунд:
Хуанан не такой кал оказывается, пальму первенства забрал машинист))

Отправлено спустя 4 минуты 2 секунды:
Извините за флуд конечно, но при живом и доступном ам4 ,какого собирать китайский хлам, я вообще не понимаю. Я тоже чуть не вляпался в божественный зион на 2011, благо люди умные тут ,и не только , отговорили и ещё комплектик готовый с платой и памятью продали. Потом смотришь/ читаешь темы с проблемами 2011 сокета на китайбабай платах и мысленно благодаришь умных людей что отвернули от геммороя за свои же деньги.
yupi
Member

Повідомлення

Брак мп, брак бп, брак озу
Відповісти