Прошу поради у виборі комплектуючих

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Co6aka
Member

Повідомлення

axotnik:А що корсари на базі сіасоніка? :eek: я і не знав,дивився тести,а там всюди і стабільніші корсари і по лінії 12в більшу силу струму видають...
дорогие корсары - да. этот на CWT.
и вообще, в России этот корсар на 15-20 баксов дешевле стоит. зато у них нет сисоников.
за эти бабки отлично смотрится что-то типа модульного SeaSonic M12II-520 Bronze.
axotnik
Member

Повідомлення

ja-vova
Дякую,а як 925 фен женеться? і що про материнку думаєте і пам'ять?
MoleX
Member

Повідомлення

axotnik
Не бачу сенсу в покупці фуфельної мат. плати з 4-ма слотами РСІ-Е , візьми ASUS M4A89GTD PRO (... USB3 ) або щось з GigaByte.
Збирав знайомому систему на GigaByte 890GPA-UD3H + 1055 , дуже хороша материнка за свою ціну, без проблем погнала проц до 3.6 ( брала і 3.8+ але небачу сенсу )
Стосовно памяті - замість дорогої Crucial візьми саму дешеву пару 1600 буде більше свободи в розгоні CPU.
Стосовно відяхи, якщо хочеш ПЕЧ470 - бери нереференс ( рідні СО дуже шумні, хоча ...зараз жара спала і турбіна повинна робити тихо )
divinity
Member

Повідомлення

MoleX
GigaByte 890GPA-UD3H действительно хороша! 1090T стабильных 4.4 берет на ней :beer:
Это причем с использованием интегрированного видео
well
Member

Повідомлення

axotnik:ja-vova
Дякую,а як 925 фен женеться? і що про материнку думаєте і пам'ять?
имхо возьми лучше 955й с разблокированным множителем, разница в цене копеешная а с разгоном попроще тебе будет
divinity
Member

Повідомлення

well
согласен
axotnik
Member

Повідомлення

MoleX
Це фуфельна плата?
http://hwbot.org/community/submission/1 ... 125.42_mhz
світовий рекорд по розгоні 955фену на ній був установлений...

Добавлено спустя 1 минуту 16 секунд:
divinity
Не чув ще ні одного разу щоб феном на повітрі чи воді брав 4.4 взагалі :spy:
divinity
Member

Повідомлення

axotnik
боксовые кулера на 6000 оборотах творят чудеса :D А если честно - удачный камень. 1.45 напряга 4.4 ГГц 6 ядер - причем тип взял свой первый проц в этом тысячелетии после 900 дюрона :gigi: ...
StalkerAnarhist
Member

Повідомлення

Пораджу блок живлення SeaSonic X-650
Runax
Member

Повідомлення

axotnik
Це фуфельна плата?
http://hwbot.org/community/submission/1" target="_blank ... 125.42_mhz
світовий рекорд по розгоні 955фену на ній був установлений...
Есть платы для мировых рекордов, а есть для стабильной работы 24/7 при умеренном разгоне - бери GigaByte не самый бюджетный.
axotnik
Member

Повідомлення

divinity
Пощастило:я свій 955фен не можу більше ніж до 4 розігнати навіть при напрузі 1.55в...
Але наскільки я знаю у фена х6 максимальна робоча напруга 1.4в...
StalkerAnarhist
Дякую,хороший блок,напевно його і візьму
Runax
Так він і хоче для оверклокінгу...
для того і пам'ять така і материнка і проц...
divinity
Member

Повідомлення

axotnik
я тоже... 4х хуже 6х амд гонятся.. видно подрихтовали, ну 3.8-4 ГГц 955ого везде хватает пока :beer:
StalkerAnarhist
Member

Повідомлення

axotnik:Дякую,хороший блок,напевно його і візьму
Я б сказав найсучасніший, у мене теж БЖ цієї серії тільки на 750Вт, на профільній системі при навантаженні процесора у стрес тесті Everest і відеокарти у FurMark, БЖ ледве теплий, вентилятора взагалі нечути він розкручується десь до 300 об/хв.
axotnik
Member

Повідомлення

StalkerAnarhist
Ясно,дякую за пораду
Yorcfild
Member

Повідомлення

MoleX:axotnik
Не бачу сенсу в покупці фуфельної мат. плати з 4-ма слотами РСІ-Е , візьми ASUS M4A89GTD PRO (... USB3 ) або щось з GigaByte.
Збирав знайомому систему на GigaByte 890GPA-UD3H + 1055 , дуже хороша материнка за свою ціну, без проблем погнала проц до 3.6 ( брала і 3.8+ але небачу сенсу )
Стосовно памяті - замість дорогої Crucial візьми саму дешеву пару 1600 буде більше свободи в розгоні CPU.
Стосовно відяхи, якщо хочеш ПЕЧ470 - бери нереференс ( рідні СО дуже шумні, хоча ...зараз жара спала і турбіна повинна робити тихо )

+1 АМД так АМД, різниця з 750-м інтелом лише в релігійних поглядах :). З одного боку 1055Т + 470ГТХ, але 470-та якийсь обрізок, 460-та менш потужна, 480-ма жере ел.ен як скотина, 5850 не дуже гарні результати з дх11, 5870 теж не приший собаці хвіст і в них нема фізики...

П.С Як на мене зараз цінапродуктивність у зв'язки і750+SLI 460 :-/, інші тандеми якісь недороблені із за цього виникають вагання перед вибором :rolleyes:
axotnik
Member

Повідомлення

Yorcfild
А 460гтх на скільки фпс обходить 260гтх? просто тести не дивився і заодно версію порадьте якщо можете.

Добавлено спустя 4 минуты 20 секунд:
просто під монітор 24 якось 460 не думающо вистачить(потрібно щоб всі ігри йшли на макс без згладжування)
divinity
Member

Повідомлення

axotnik
24 якось 460 не думающо вистачить
Он имеет ввиду SLI из 460ок..

ну тогда возьми мой профильный (без ссд) :) (кулер Zalman Performa еще едет, но уже заказан.. проц 955 - 2 недели юзаю, на остальное всё есть гарантия)
а я на ноут переберусь ;)
axotnik
Member

Повідомлення

divinity
Він пк давно не міняв і хоче все нове...
апгрейдиться з дуал кора 1.6)
divinity
Member

Повідомлення

axotnik
тогда я бы по финансам смотрел.. интел i5 750 все равно быстрее любого амд на 20% ( с разгоном), насчет слай не знаю, не поклонник, 24 дюйма одна 460ка 1Гб должна вытянуть без сглаживания спокойно, ну можно взять мать и под слай, но это дороже

Я бы брал
i5 750
Zalman Performa
Asus P7P55D
<винт по усмотрению>
GTX460 1Gb
БП Сисоник на 500 Вт
и корпус 690 II тут из темы

Ну а если слай мутить то уже можно 920 взять за 250 уе и Gigabyte GA-X58A-UD3R, бп тоже ватт на 650-700 под SLI - считай сам, стОит ли оно того или нет.

Как-то так. Тем более если он "до сих пор сидит на дуалкор 1.6 ГГц" - то апгредится он явно нечасто. Пусть возьмет 1366 - с запасом, и памяти можно больше поставить, и пару видух :rolleyes:
но i5 750 + ГТХ 460 отработают свои деньги сполна
выбирай :beer:
axotnik
Member

Повідомлення

divinity
Дякую за толкову і точну відповідь!
Відповісти