Мишка рухається але не клікає

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
jamesbond
Member

Повідомлення

Мишка рухається але не клікає.
Можу відкрити нову вкладку в хромі через "+" але не можу перейти/клікнути на вже відкриту вкладку чи панель швидкого доступу чи будь-що інше. Мишка також сама робить кліки.
Клавіатура при цьому працює для навігації і реагує адекватно.
Пробував дві різні миші, різні юсб роз'єми - проблема не зникає.

Що це може бути? Що взагалі гуглити?
Alex+
Member

Повідомлення

Мишка наворочених якась чи проста? Якіих небуття там макросів нема?
Якщо ні, то з переміщенням може бути таке від бруду в сенсорі, але самі кнопки нажиматись не можуть. Тоді скоріш за все мишці зірвало дах
jamesbond
Member

Повідомлення

Alex+
Пробував дві мишки, обидві прості. Пробував три роз'єми юсб. Все рівно глючить.
Включив гру, вже і клавіатура шось сама нажимає.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

jamesbond
спробувати поклацати в Біосі - якщо він позволяє. Якщо ні - скачати якийто "ЛайфЮЗБ" з системою - та побачити що там відбудеться.
Якщо всюди глюки - то проблема "залізна", якщо проблеми не буде - то копатись в Віндовсі (можливо вірусня, чи драйвера глючать).
Alex+
Member

Повідомлення

jamesbond
Ви випадково не в одному під'їзді мешкаєте: viewtopic.php?f=7&t=267985

Якщо комп так себе веде, то перевіряйте на віруси, перевіряйте справність БЖ. Проблема явно не в периферії
jamesbond
Member

Повідомлення

Klon
що саме дивитись в біосі?
Драйвера до чого можуть викликати глюки миші і клавітури?

Проблема з'явилась вчора. Ніяких оновлень не робив і вірус навряд чи підхопив би.
Alex+
Member

Повідомлення

jamesbond: 20.02.2023 22:27що саме дивитись в біосі?
нічого. Просто перевірити, чи працює коректно миша (якщо біос з підтримкою миші)
WaRMacTep
Member

Повідомлення

jamesbond: 20.02.2023 22:27 Klon
що саме дивитись в біосі?
Драйвера до чого можуть викликати глюки миші і клавітури?

Проблема з'явилась вчора. Ніяких оновлень не робив і вірус навряд чи підхопив би.
запишіть на флешку лайв сд якійсь та перевірте на ньому якщо так все ок то проблема саме швидше вирішуєсть перестановкою віндовс
SKYJAKER
Member

Повідомлення

Дивно у мене сьогодні схожа проблема, а саме не реагує на кліки миши і клави робочий стіл , при тому якщо відкрити диспетчер задач(швидким клавішами або alt+ctrl+del) то панель пуск реагує на клік і відкриває все що там знаходиться от в браузері все робить як завжди, а якщо клікнути десь на робочому столі все, нікуди вже не клікається,а якщо альтабнутись(якщо клікнути на вікно воно теж не клікається ) у відкрите вікно диспетчеру задач то знов панель пуску працює(вона у мене приховується). Ще клавіша Windows працює :think: .
Melki
Member

Повідомлення

беда не в железе, проблема софтверная
SKYJAKER
Member

Повідомлення

Melki: 26.07.2024 11:00 беда не в железе, проблема софтверная
перезавантажив комп все робить :-/
Відповісти