Последние статьи и обзоры
Новости
процесор під 8800gt
-
Smartrior
Member
У мене 8800gt не знаю який процесор підібрати під свою відяху,чи обмежує Athlon 64x2 5000+ .Підкажіть будь ласка.
-
blackdem
Member
угу.. даже если разгонишь.Smartrior:чи обмежує Athlon 64x2 5000+
C2D надо и гнать за 3ГГц.
-
Nick.ua
LN2 Xtreme member
Если есть возможность то смени платформу на интел иSmartrior:чи обмежує Athlon 64x2 5000+
Если денюжка не позволяет то купи хороший кулер и разгони свой проц на где то до 3.2ГГц если получится.blackdem: гнать за 3ГГц
-
ee
Junior
Ограничивает в чем? В 3dMarke? Конечно ограничивает.
Ну так тебе ж не в марки играть а в игры реальные.
А вот будет-ли ограничивать Athlon 64x2 5000+ в играх твою видяху это еще вопрос.
Кстати очень интересная статья насчет процессорозависимости видеосистемы именно на примере АМД-го проца
http://www.3dnews.ru/video/processor_dependency_3" target="_blank
Ну так тебе ж не в марки играть а в игры реальные.
А вот будет-ли ограничивать Athlon 64x2 5000+ в играх твою видяху это еще вопрос.
Кстати очень интересная статья насчет процессорозависимости видеосистемы именно на примере АМД-го проца
http://www.3dnews.ru/video/processor_dependency_3" target="_blank
-
S0N1C
Member
ee вот веришь, сам так везде говорил, а между тем заметил по парачке игр следующие:
мой Любимый Сталкер - грузит на 100% одно ядро, от второго чуть-чуть откусывает
ГОВ (и наверно все игры на анрыле) - грузит 100% 2 ядра, дык вот при переходе на корку с последующим разгоном эти игры все также грузят проц на 100% но при этом заметно меньше лагают (особенно ГОВ), да и тот-же марк - фпс вырос в граф тестах. так что проц имеет значение. а ну и это я сравнивал брисбане на 3066 и коре 2м на 3400 ...
Smartrior все залежить від того у що будеш гамати, якщо наприклад у Кризис - то недуже, ну і взагалі завжди можна підкрутити АА/АФ і фпс буде обмежувати карта, головне щоб він був іграбельний коротше, якщо грошей нешкода - купляй корку
мой Любимый Сталкер - грузит на 100% одно ядро, от второго чуть-чуть откусывает
ГОВ (и наверно все игры на анрыле) - грузит 100% 2 ядра, дык вот при переходе на корку с последующим разгоном эти игры все также грузят проц на 100% но при этом заметно меньше лагают (особенно ГОВ), да и тот-же марк - фпс вырос в граф тестах. так что проц имеет значение. а ну и это я сравнивал брисбане на 3066 и коре 2м на 3400 ...
Smartrior все залежить від того у що будеш гамати, якщо наприклад у Кризис - то недуже, ну і взагалі завжди можна підкрутити АА/АФ і фпс буде обмежувати карта, головне щоб він був іграбельний коротше, якщо грошей нешкода - купляй корку
-
Smartrior
Member
Розігнав до 3055.В 3DMark06 10342.Який процесор рекомендуєте на AM2+
-
S0N1C
Member
Smartrior якщо чесно - ніякий, поперше - усі феноми що зараза продаються мають степінг В2 - тобто у них є помілка, усунення якої досить сильно впливає на їх швидкість, подруге - ціна, швидкість, тепловий пакет - феном + материнка - це як мінимум 350 у.о. за ці гроші вже можна взяти якусь корку і нормальну материнку, майже всі корки можна розігнати до 3.2 ГГц, феном 2.6 - 2.8, досі деякі ігри непідтримують навіть 2 ядра, що вже і казати про 4, коротше кажучи, беріть щось від інтел.
П.С. сам фанат амд, і якщо вони зроблять швидкий процесор або відео - негайно пресяду, але зараз такі реалії що интел швидше
П.С. сам фанат амд, і якщо вони зроблять швидкий процесор або відео - негайно пресяду, але зараз такі реалії що интел швидше
-
Smartrior
Member
Якщо брати Intel то який і яку м.п.
-
Nick.ua
LN2 Xtreme member
Тепер но сиди собі спокійно на АМД і не переймайся за надто низькі показники.Такий резалт меньший аніж на розігнаних системах на базі кор 2 дуо але він найбільш помітний лише в марках а в іграшка різниця на глаз малопомітна буде.Так що поки що не переймайся над заміною процессора гроші ціліші будуть ))Smartrior:Розігнав до 3055.В 3DMark06 10342.Який процесор рекомендуєте на AM2+
-
Smartrior
Member
Ну тоді поки обновлятись не буду. Дякую всім за поради.